LUCTRA® Table LITE - biologisch effectief licht met een handomzwaai

LED tafellamp met biologisch effectief licht en innovatieve gebarenbediening. Helpt het individuele dagritme en de interne klok van het lichaam door de optimale kleurtemperatuur en lichtintensiteit.

WAAROM DE LUCTRA® TABLE LITE DE JUISTE KEUZE IS.

 

BIOLOGISCH EFFECTIEF LICHT

De LUCTRA® TABLE LITE levert biologisch effectief licht dat is afgestemd op de individuele behoeften van elke gebruiker. De tafellamp helpt het individuele dagritme en de interne klok van het lichaam door middel van een optimale kleurtemperatuur en lichtintensiteit. Dit gebeurt op basis van inzichten uit onderzoek naar het biologische effect van licht op het menselijk lichaam, zowel wat betreft fysieke als mentale gezondheid. Door het daglicht realistisch na te bootsen, stimuleert de lamp een gezonde hormoonproductie en mentaal welzijn. De LUCTRA® TABLE LITE levert daarom perfecte mensgerichte verlichting (HCL), die zowel het comfort als het werkvermogen verbetert.

 

ERGONOMIE EN VISUEEL COMFORT

De LUCTRA® TABLE LITE levert niet alleen perfecte verlichting en visueel comfort, maar helpt ook de werkplek ergonomischer te maken.
Gebruikers kunnen de hoogte en richting aanpassen om het licht precies daar te richten waar ze het nodig hebben. Dit voorkomt onnodige belasting en bevordert een gezonde werkhouding.

 

BEDIENING

Move to LITE: de innovatieve 3D-bediening maakt van de LUCTRA® lamp een game-changer op kantoor. Door middel van eenvoudige bewegingen onder een sensor in de lampkop kunnen gebruikers de lamp aan- en uitzetten of de helderheid en lichtkleur veranderen. Met deze intuïtieve gebarenbediening kan het licht eenvoudig worden aangepast aan elke taak.

 

Meer zien van deze innovatieve bureaulamp? Bekijk zeker één van de volgende videos:

 

Of download de FACTSHEET voor meer informatie.

 

Interesse in deze lamp? Of ontvangt u graag een offerte? Dan helpen wij u graag verder! Via onderstaande gegevens kan u ons contacteren:

 

DURABLE Nederland
durable(at)durable.nl
+31 416 543 543

 

DURABLE Belgium
durable(at)durable.be
+32 9 281 26 44